Food packaging machine manufacturers and suppliers
TFD-ZT250 otomatis Dipakani Tray Packing Line
Description:

TFD-ZT250 full-otomatis nindakake line packaging utamané ditrapake kanggo pangan, kalebu cake rembulan, cake, roti, cake nangka, jajanan flaky, jajanan, biscuit lan produk karo paket pallet.

ngurutake Material lan kapasitas packaging: 80 - 200 paket / menit (tundhuk ing materi produk lan packaging).

Product Detail
Feedback Now

TFD-ZT250 otomatis Dipakani Tray Packing Line


TFD-ZT250 full-otomatis nindakake line packaging utamané ditrapake kanggo pangan, kalebu cake rembulan, cake, roti, cake nangka, jajanan flaky, jajanan, biscuit lan produk karo paket pallet.

ngurutake Material lan kapasitas packaging: 80 - 200 paket / menit (tundhuk ing materi produk lan packaging).

Fitur paling gedhe saka sistem:

Iku ora kudu karo mesin packaging, kang bisa kanthi otomatis ngrampungake misahake otomatis saka kothak, ing packing otomatis produk ing kategori (roti rembulan lan roti)menyang kothak, lan otomatis dipakani menyang daya-in buntut pigura saka mesin packaging.

Sawisé mangsa cake rembulan, mesin kemasan bisa paket produk bakery liyane tanpa kang diatur, lan operasi fleksibel.

Ora bisa diijini hubungi pangan ing proses openning lan packing.

Ngurangi polusi secondary, kanggo syarat Food Hygiene.

mesin packaging technical kelet mesin packaging

Kanthi dhuwur-tliti lan dhuwur-sensitif SICK ranging system mripat elektrik, kanthi ngontrol posisi materi.

Sistem nyadari mesin kontrol cerdas lengkap liwat nyata-wektu operasi interaktif layar tutul lan ditempelake PLC. Nyedhiakke fungsi menu produk kanggo imbuhan trep lan cepet saka produk.

sistem adopts konversi frekuensi multistage lan imbuhan kacepetan lan kontrol drive servo. Gampang lan trep, operasi stabil lan dipercaya, kontrol Highly akurat lan konsumsi energi kurang.

Kabèh mesin wis desain pigura cantilever kanggo gampang instalasi lan trep, dismantling, pangopènan lan cleanness.

 

paramèter technical utama

Mode TFD-ZT250
Feeding utama Sabuk Jembar 600mm / 700mm / 800mm / 1000mm
kacepetan Packaging 80-150Ban / min
specification Power 6.0KW / 220V, 50/60Hz According to the actual situation
machine Ukuran (L)8000 x (W)2200 x (H) 1500mm According to the actual situation


Ilmu Foshan TEFUDE Automation & Teknologi Co., Ltd punika Supplier specialized ing peralatan packaging bebas lan automation peralatan secondary-packaging lan layanan.

Karo klompok profesional experienced ing packaging otomatis, ngurutake lan transmisi, perusahaan wis setya nyediakake rencana lan peralatan kanggo packaging otomatis, transmisi pribadi lan tata cara prasaja, kang nduweni kemampuan kanggo nyedhiyani produk profesional, solusi lan layanan kanggo pelanggan lan partners ing pirang-pirang lapangan.

wortel Ngarep, pangembang lulus Minneapolis. Nanging nganti pelaksanaane dui, bal-balan massa inovatif, Akun sandi dhewe. Nanging akèh pain utawa, ngirim ora ngombe ing akhir minggu. Lake propaganda, convallis diterbitake kanggo Kulon, kanggo dui. Nanging minangka kendaraan gas, nanging wektu wis meh lan. Ongko lan Clinical nanging ana akèh totoan ing singa bal-balan. Ora Clinical lan bal-balan.

 

 

Kirim pesen menyang kita:
zhu
TFD-ZT250(2)
TFD-ZT250(3)
TFD-ZT250(4)
TFD-ZT250(5)
TFD-ZT250(6)
TFD-ZT250(7)
TFD-ZT250(8)