Food packaging machine manufacturers and suppliers
High Mask mili Quality Packing Machine Made-in-China
Description:

The mask making machine is suitable for mask, cake, hardware, woh wadi, wet tissue, medicine, hotel item nganggo, caket, alus, produk dawa lan ora duwe aturan baku lan ing.

Product Detail
Feedback Now

 

The main function characteristic:

  • Telung servo driving , CPU sistem kontrol gerakan
  • Man-machine interface and parameter setting and convenientand quick.
  • Gampang kanggo nyetel kacepetan diinget lan dawa tas.
  • kanthi dhuwur - tliti lan dhuwur - ranging system mripat elektrik sensitif, kanthi ngontrol posisi produk.
  • sistem sealing kontrol suhu Independent.
  • Cocog kanggo akeh jinis bahan packaging, ayu lan nyenyet sealing.
  • Anti - cutting material, fungsi siyaga tanpa produk.
  • Fault self - diagnosis & ngilangke fungsi.
  • piranti pilihan: printer, nitrogen piranti daya lan alkohol uyuh piranti.

The scope of application:
Suitable for mask, cake, hardware, woh wadi, wet tissue, medicine, hotel item nganggo, caket, alus, produk dawa lan ora duwe aturan baku lan ing.

 

 

 

Kirim pesen menyang kita:
1585134335-微信图片_20200220155823
1585134337-微信图片_20200220155833
1585134338-微信图片_20200227150122
1585134339-微信图片_20200227150134