Food packaging machine manufacturers and suppliers
Peralatan Baris Pembungkus Topeng Kilang Lemak Kencan Medis Kanthi Efisiensi Kemasan
Description:

The machine is suitable for mask, cake, hardware, woh wadi, wet tissue, medicine, hotel item nganggo, caket, alus, produk dawa lan ora duwe aturan baku lan ing.

Product Detail
Feedback Now

Mask Packaging Machine Major Performance and Structural Feature

Model No. TFD-D320S TFD-D380S
Film width 80-300mm 80-450mm
Bag size (L)80-480mm (W)30-220mm (L)80-480mm (W)30-220mm
Product height (H) 5-35mm (H) 5-60mm
kacepetan 35-220 tas / min 35-220 tas / min
Power 200V,50HZ, 5.0KW 200V,50HZ, 5.0KW
Machine dimensions 4000*950 * 1600mm (L*W*H) 4000 * 950 * 1600mm (L*W*H)
Gross weight 550 kg 550 kg

 

The main function characteristic:

(1) Telung servo driving , CPU sistem kontrol gerakan

(2) antarmuka Man-mesin lan setelan parameter lan trep lan cepet.

(3) Gampang kanggo nyetel kacepetan diinget lan dawa tas.

(4) kanthi dhuwur - tliti lan dhuwur - ranging system mripat elektrik sensitif, kanthi ngontrol posisi produk.

(5)Independent sealing temperature control system.

(6)Suitable for many kinds of packaging materials, ayu lan nyenyet sealing.

(7)Anti - cutting material, fungsi siyaga tanpa produk.

(8)Fault self - diagnosis & ngilangke fungsi.

(9)Optional devices: printer, nitrogen piranti daya lan alkohol uyuh piranti.

 

The scope of application:
Suitable for mask, cake, hardware, woh wadi, wet tissue, medicine, hotel item nganggo, caket, alus, produk dawa lan ora duwe aturan baku lan ing.

 

 

 

 

 

 

Kirim pesen menyang kita:
1585132728-P01C0382
1585132731-P01C0390
1585132737-P01C0403
1585132743-P01C0404